KINOLOŠKO DRUŠTVO TRBOVLJE


Direkt zum Seiteninhalt

O NAS

DRUŠTVO

KINOLOŠKO DRUŠTVO TRBOVLJE
Pod Ostrim Vrhom 31A
1420 Trbovlje


Maticna številka: 5137802
Davcna številka: 55603670
Št. poslov. racuna: SI56 0233 0025 3250 995
Reg. številka pri KZS - 150

Kinološko društvo Trbovlje je bilo ustanovljeno leta 1957 in smo eno izmed najstarejših kinoloških društev v Sloveniji. Prioritetna naloga društva je socializacija in vzgajanje naših štirinožnih prijateljev, kar nam dobro uspeva, saj so tecaji za šolanje psov cedalje bolj obiskani.

Prirejamo tudi razne kinološke prireditve, kot so tekmovanja šolanih psov, izpiti in državna razstava psov vseh pasem CAC Trbovlje. Razstava se odvija vsako leto v mesecu avgustu in sicer zadnjo nedeljo.

STATUT KINOLOŠKEGA DRUŠTVA TRBOVLJE


CLANI UPRAVNEGA ODBORA


JOŽE BOLA - Predsednik KDT


SABINA STRNIŠA - tajnica
strokovni vodja CAC TrbovljeHENRIK BAJDA


MIHAEL BENETEK

IRENA STRNIŠA - blagajnicarka


GAŠPER GLAS


ANDREJ BOCKO


EGON HUDARIN
Vzrejno-tetovirni referent


Osnovna dejavnost društva je šolanje psov in izobrazevanje njihovih vodnikov, da bo njuno sožitje cim bolj zabavno, tako za vodnika, kot tudi za psa, predvsem pa za psa nebolece. V naši pasji šoli se posluzujemo le ucenja s pozitivno motivacijo, brez prisile in metod, ki bi psom povzrocale bolecine. Nudimo tudi pomoc vzrediteljem rodovniških psov, organiziramo seminarje in predavanja.

V društvo vabimo vse ljubitelje psov, predvsem pa tiste, ki jih zanima delo v kinologiji.Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü